Cum te ajuta Lipitrex sa pierzi in greutate?

Nu mai este niciun secret ca astazi exista pe piata sute de pastile de slabit - unele bune, altele mediocre si altele o pierdere inutila de bani. Totusi, Lipitrex ar putea fi cea care iese in evidenta printre celelalte. Lipitrex este un produs nou de slabit care te ajuta sa scapi de grasimea aceea inestetica prin accelerarea naturala a metabolismului tau, suprimarea poftelor nesanatoase si incurajarea productiei de fibra musculara tonifiata. Mai jos este o lista a ingredientelor naturale din Lipitrex si detalii despre modul in care ele te ajuta sa obtii rezultatele pe care ti le doresti.

Cafeina: ingredient comun, des intalnit in alimente si bauturi, cum ar fi ceaiul, cafeaua si ciocolata, cafeina iti ajuta organismul sa arda grasimile mai rapid si sa mareasca nivelurile de energie.
Crom: cromul este folosit pentru a construi tesut muscular neted, pentru a arde grasimi si a regla nivelul zaharului din sange
Extract de Citrus Aurantium: cunoscut si sub numele de portocala amara, extractul de citrus aurantium ajuta la cresterea ratei de eliminare a grasimilor din organism. Citrus aurantium este studiat si pentru proprietatile sale de inhibitor al apetitului.
CLA: Acidul linoleic conjugat (prescurtat CLA) este un acid gras natural care ajuta la blocarea depozitarii grasimii in organism, scade greutatea cauzata de dezechilibrele hormonale si suprarenale si asista la producerea tesutului muscular neted.
Guarana: intalnit de obicei in „bauturile energizante” populare care se gasesc astazi pe piata, guarana este un catalizator energetic natural, cu efecte recunoscute de ardere a grasimilor si inhibare a apetitului.
Extract de radacina de lemn dulce: radacina de lemn dulce este folosit de mult timp in stoparea acumularii de grasime in corp. Radacina de lemn dulce are proprietati anti-diabetice care ajuta la mentinerea unui nivel sanatos de glucoza in sange.
Magneziu: magneziul este folosit in mentinerea unui nivel normal de zahar in sange. De asemenea, iti ajuta corpul sa produca mai multe molecule de energie cunoscute drept ATP.
Pinnothin: Pinnothin este un ingredient care se gaseste intr-un soi special de pin asiatic, avand ca efect eliberarea in organism a unui hormon care inhiba apetitul.
Vitamina B5: esentiala unui organism sanatos, vitamina B5 este utilizata de organismul tau in arderea carbohidratilor si grasimilor, avand si proprietati de inlaturare a stresului.
Vitamina B6: un alt nutrient vital, vitamina B6 lucreaza la reglarea metabolismului, incurajeaza asimilarea proteinelor si a grasimilor consumate si iti ajuta organismul sa le proceseze mai repede si mai usor.
Acum ca stii cum actioneaza fiecare ingredient 100% natural din Lipitrex si cum te ajuta sa arzi grasimile si sa dezvolti fibra musculara, nu mai intarzia! Cu cat incepi sa iei Lipitrex mai repede, ca atat vei ajunge mai curand la acel corp sanatos, frumos si tonifiat la care ai visat mereu!

O noua pastila pentru pierderea in greutate si pentru o sanatate mai buna

CHICAGO - JULY 23: A pharmacist holds a bottle...Image by Getty Images via Daylife

Pe drept, pastilele de slabit aveau in trecut o reputatie proasta. Este chiar usor sa observi de ce: pastilele de slabit ale anilor ’60, ’70 si ’80 erau barbiturice - poreclite si „viteza” pentru ca asta faceau: iti cresteau nivelul de energie pana la cote frenetice in timp ce iti taiau pofta de mancare. O supradoza putea fi fatala si chiar si o utilizarea prea frecventa a acestor pastile te putea „tine in priza” zile intregi - nu chiar efectele pe care si le-ar dori cineva! Dar chiar puteau elimina kilogramele in plus, uneori chiar foarte multe. S-a intamplat totusi de prea multe ori ca procesul de slabire cu efecte multumitoare sa fie contracarat de alte probleme de sanatate pe care pastilele de slabit le provocau.
Pastilele de slabit de ultima generatie sunt mult mai diferite. In zilele noastre, este mult mai probabil ca oamenii sa ia pastile de slabit „naturale” care au ca ingrediente preparate din ierburi, care sunt mai sigure, desi nu la fel de eficace ca pastilele din trecut. Bineinteles ca exista si probabil intotdeauna va fi o piata de desfacere pentru ca oamenilor le place ideea unei solutii rapide - o pastila care sa te ajute sa slabesti!
O noua pastila de slabit este „Acomplia”, cu numele generic „rimonabant”. Functioneaza prin blocarea receptorilor din creier care simt foamea, asa ca te simti mai putin flamand sau nu mai realizezi ca iti este foame. Produsul poate sa functioneze sau nu pentru tine - totul depinde comportamentul sau motivul care a declansat luarea in greutate. Unii dintre noi mancam mai mult pentru ca facem decizii proaste in legatura cu calitatea mancarii ca raspuns la senzatia de foame. Altii, pe de alta parte, mananca din motive psihologice sau emotionale - mancatul cand de fapt nu iti este foame deloc, dar ai probleme la nivel emotional. Pastila de slabit iti poate imbunatati sau nu programul de dieta. Studiile indica, insa, ca aceasta pastila chiar te ajuta sa pierzi in greutate, cu o anumita limita. Intr-un studiu european, subiectii care au luat Acomplia au pierdut 10 kilograme, spre deosebire de cele 4 date jos de un grup controlat care a primit pastile placebo. Acesta a fost un studiu desfasurat pe durata unui an, ce a inclus 1500 de persoane, toti indivizii avand probleme cu greutatea.
Producatorii acestor pastile le-au creat in speranta ca va avea efecte pozitive in dietele de slabit, dar au fost surprinsi cand au aflat si alt beneficiu: aceasta pastila s-a dovedit eficace in scaderea nivelului de colesterol „rau” (trigliceride) cu 7%; si mai important a crescut nivelul de colesterol „bun” (HDL) cu 27%. Acest lucru semnifica ca aceasta pastila, indiferent de beneficiile de pierdere in greutate, este si un mijloc eficient de a scadea riscurile de boli cardiovasculare.
Interesant este faptul ca pastila este eficienta si in cazul altor dependente, cum ar fi fumatul. Nu se stie exact de ce - dar se pare ca exista o legatura intre mancatul excesiv si fumat.
Acomplia nu este inca disponibila publicului larg , dar va fi incepand cu anul viitor. Pana acum pare promitator si practic nu exista efecte scundare.