Analiza pastilelor de slabit Lida DaiDaihua

Lida DaiDaihua devine din ce in ce mai populara. Medicina orientala este o afacere mare in zilele noastre si se vede. Aproape in fiecare oras din tara exista magazine naturiste ce vand medicamente si leacuri orientale, de la acupunctura la tratamente cu plante. Daca tot este atat de populara inseamna ca functioneaza cu adevarat, nu-i asa? Chiar si unii doctori recomanda leacurile orientale in locul medicamentelor cu reteta.
Industria de slabit este una dintre cele mai afectate de afirmarea medicinei orientale pe baza de plante. Pastilele de slabit Lida DaiDaihua sunt unul dintre aceste produse. Ele sunt promovate ca fiind compuse doar din plante medicinale puternice. Asa ca ce au in ele de sunt atat de eficiente?
Obiectivul principal al pastilelor de slabit Lida DaiDaihua este de a-ti bloca apetitul. Exista o multime de produse diferite care sustin acelasi lucru, iar eficacitatea lor sta, in mod natural, in ingrediente. Iata aici o lista a ingredientelor pe care Lida DaiDaihua le foloseste ca inhibitori ai apetitului: fibra de cartof dulce, praf de cyamoposis, amor phallus konjac si alfalfa.
Niciunul dintre aceste ingrediente este inovator sau revolutionar, dar efectul lor combinat blocheaza intr-adevar apetitul, fara a afecta sistemul digestiv, cum fac alte produse mai puternice. Mai mult, Lida DaiDaihua contine si o serie de ingredienti utilizati drept catalizatori ai arderii grasimilor. Personal imi plac produsele care actioneaza atat prin blocarea apetitului, cat si prin arderea grasimilor, dar nu intotdeauna sunt la fel de eficiente ca Lida DaiDaihua pentru ca ingredientele sunt in proportii prea mici.

Cum functioneaza pastilele de slabit Lida DaiDaihua

1. Accelereaza metabolismul prin suprimarea reingestarii norepinefrinei, adica a receptorului B3 de adrenalina, iar prin acesta este marit si consumul de energie din tesutul de culoare maro de grasime. Experimentele clinice au demonstrat ca o capsula de Lida DaiDaihua poate mari rata de ardere a metabolismului de pana la 18 ori. Teoria cheie ce sta in spatele acestui produs este de a arde grasimea in plus sub forma producerii de caldura.
Ce sunt receptorii B3?
Receptorii B3 sunt printre cei mai evazivi si interesanti receptori de adrenalina. Studiile arata ca acesti receptori sunt implicati in totalitate in reglarea metabolismului intregului corp, incluzand cresterea sensibilitatii la niveluri ridicate de insulina, accelerarea ritmului metabolic, cresterea marimii si gradului de activitate in tesutul adipos maro (tipul bun de grasime) si cresterea gradului mobilizarii acizilor grasi din tesutul adipos alb (tipul rau de grasime).
2. Controleaza ingerarea de calorii
Prin suprimarea re-ingerarii a 5-HT, senzatia de foame este controlata, desi nu este in alt fel influentat procesul normal de digestie. Controleaza in mod eficient ingerarea caloriilor in timp ce nevoile psihologice sunt satisfacute cum trebuie.

Cu doar o pastila pe zi timp de 30 de zile, veti observa o diferenta uimitoare! Lida DaiDaihua este un produs eficient, cu efect rapid si o cale simpla de a pierde kilograme. Functioneaza atat pentru femei cat si pentru barbati! Se iau 1-2 capsule pe zi de Lida DaiDaihua de ultima generatie inainte sau dupa micul dejun.

Un comentariu:

  1. interesant mecanism, se pare ca sunt niste pastile care intr-adevar ar merita sa fie incercate. mi-ar placea sa particip si eu cu un articol despre pastilele de slabit pe acest blog. este posibil? cum te pot contacta?

    RăspundețiȘtergere